Луцьк: «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Луцьк: «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

27.03.13 12:51 0 1060
23 березня в приміщенні навчально-виховного комплексу № 24 відбулися змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», які організував і провів міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти Луцької міської ради. В спортивному заході взяло участь 14 сімей. В програму змагань ввійшло 4 естафети та показові виступи спортивних секцій з рукопашного бою, айкідо, карате, які займаються у клубах за місцем проживання міського центру «Спорт для всіх».

Окрасою свята були показові виступи з художньої гімнастики вихованок клубу «Фаворит» НВК гімназії № 14. За підсумками результатів 3 місце посіла сім’я Шкадюків, які представляли ЗОШ № 3. Друге місце зайняла сім’я Кондратюків – представники ЗОШ № 11. З кращим результатом фінішувала сім’я Ващуків – Валерій та Наталія з донькою Каріною, яка навчається в загальноосвітній школі № 22. Ця родина і буде представляти наше місто на обласному фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Всі учасники були нагородження подарунками, а переможці, окрім призів та дипломів, отримали ще й грошову винагороду від міського центру «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині за вивіз ...

КОМЕНТАРІ