У Луцьку відкрилася виставка робіт міських педагогів

У Луцьку відкрилася виставка робіт міських педагогів

27.03.13 09:04 0 928
У приміщенні загальноосвітньої школи № 3 відбулося відкриття міської виставки навчально-методичних видань «Творчі сходинки педагогів Луцька». В експозиції представлено 633 роботи. Це науково-методичні напрацювання, які усі пройшли апробацію.

Відкриваючи захід, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк зазначив, що найголовнішим у проведені цієї виставки є презентація наукового потенціалу луцьких педагогів. За його словами, ці напрацювання допоможуть у подальшому вихованні підростаючого покоління. Педагоги діляться своїм передовим досвідом у підходах до навчання і виховання дітей зі своїми колегами.

Звернувся до присутніх перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він передав педагогам вітання від міського голови Миколи Романюка. Святослав Євгенович зауважив, що ця виставка стала уже традиційною. Йому приємно, що з кожним роком кількість робіт збільшується. Він переконаний, що й покращується якість видань.

Перший заступник міського голови зауважив, що науково-методичними напрацюваннями луцьких педагогів користуються освітяни зі всієї України. На його думку, вони роблять хорошу справу та діляться своїм досвідом з іншими освітянами.

Святослав Кравчук подякував педагогам за роботу та побажав подальших успіхів у роботі.

Звернувся до учасників заходу й секретар міської ради Григорій Пустовіт. Він пригадав свою, хоча й не тривалу, роботу на педагогічній ниві. На його думку, немає поганих вчителів, усі вони хороші. Однак, серед них є новатори, які постійно працюють над пошуком нових якісних методик навчання і виховання. Ці люди не закриваються у собі, а постійно діляться своїми напрацюваннями та думками з іншими педагогами.

Григорій Олександрович зауважив, що саме педагоги виховують наших дітей, яким будувати майбутнє України. І від якості їхньої роботи залежить те, якою буде наша країна у наступні десятиліття.

Він подякував педагогам за роботу, побажав міцного здоров’я та благополуччя.

Після завершення урочистої частини, учасники заходу оглянули роботи, представлені на виставці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок Гагаріна. "Динамо" ...
Наступна новина: Аграрії Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ