На Івано-Франківщині у Тисмениці вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

На Івано-Франківщині у Тисмениці вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

27.03.13 10:56 0 837
25 березня у м. Тисмениця біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу відбулися поминальні заходи, присвячені 14-ій річниці з дня трагічної загибелі Героя України, лідера Народного руху України В’ячеслава Чорновола.

Панахида та віче відбулися за участі керівництва і представників владних структур Тисменицького району та м. Тисмениця, лідерів та представників Тисменицької районної організації НРУ, політичних партій, громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, учителів та учнів Тисменицької школи, громадськості.

До пам’ятника В’ячеславу Чорноволу покладено вінки. Парох церкви Святого Архистратига Михаїла м. Тисмениця о. Роман Микієвич відслужив панахиду.

Про роль Чорновола в історії України, його життя та ідейно-політичну спадщину говорили у своїх промовах заступник голови Тисменицької районної ради Руслан Фармус, депутат Тисменицької районної ради, керівник фракції НРУ Василь Гавадзин. Глибоко ліричні вірші про національного героя прозвучали у виконанні учениці Тисменицької школи Вероніки Харевич.

Заходи завершилися улюбленою піснею В’ячеслава Чорновола «Ой у лузі червона калина».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: місячник з ...
Наступна новина: Поліція: смерть ...

КОМЕНТАРІ