Львівщина: у місті Миколаєві  відбулася  сьома  «Книжкова толока»

Львівщина: у місті Миколаєві відбулася сьома «Книжкова толока»

27.03.13 08:24 0 921
Упродовж 22-24 березня у Палаці культури м. Миколаєва відбулася традиційна сьома «Книжкова толока», присвячена 95-ій річниці з Дня заснування Західно-Української Народної Республіки та  95-ій річниці пам’яті героїчного бою під Крутами.

Цьогоріч у «Книжковій толоці»  взяли участь та виступили близько 50 письменників, поетів,  літераторів, перекладачів зі Львова, Стрия, Дрогобича, Тернополя, Рівного, Ужгорода, Києва та інших міст України.  Свої видання представили  близько  20 видавництв України.

У рамках святкування відбулися дискусійні клуби, презентації нових видань, конкурси, вікторини, книгообмін та  лотерея. Окрім того, організовано майстер-класи для дітей із  художнього мистецтва, з виготовлення  ляльки-мотанки,  сувенірів із паперу, малювання пластиліном, малярства тощо.

Зазначимо, що захід відбувся за сприяння відділу культури і туризму, охорони культурної спадщини, культурних цінностей, національностей та релігій Миколаївської райдержадміністрації та управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської райдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ