На Львівщині місцева жителька щиро подякувала очільнику міської міліції

На Львівщині місцева жителька щиро подякувала очільнику міської міліції

27.03.13 11:54 0 1255
На адресу Львівського міського управління міліції надійшла подяка. Львів’янка висловила вдячність за людяність та високий професіоналізм дільничних інспекторів міліції.

Нижче подаємо текст листа:

Начальнику Львівського міського

управління внутрішніх справ

ГУ МВС України у Львівській області

підполковнику міліції

Зюбаненко С.В.

Бойцової О.В.

прож. м.Львів, вул.Бойчука, 3 кв.54

Шановний Сергію Вікторовичу!

Хочу висловити щиру подяку за людяність та високий професіоналізм працівникам дільничної інспекції міліції Франківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області за адресою: м.Львів, вул. Айвазовського, 10 – лейтенантові міліції Федюку Володимиру Сергійовичу та старшим лейтенантам міліції Полесі Ярославу Олеговичу і Новіцькому Сергію Антоновичу (на цей час переведений в іншу ДІМ того ж РВ).

Майже три місяці мене тероризували сусіди, які перетворили на притон розпусти зйомку квартиру. Не досягнувши позитивного результату проханнями припинити нічне життя, я змушена була в грудні 2012 року викликати міліцію. До честі Франківського РВ, а ні прибулий наряд міліції, ані вказані мною дільничні інспектори не відмахнулись від скарг нікому не потрібної пенсіонерки. Нажаль, законодавець подбав про те, щоби міліція при виконанні значно менше прав, ніж порушники громадського порядку. Останні нахабно просто не відчиняли двері. Як при їх суворій конспірації представники ДІМ проникли в приміщення, я не знаю. Напевно, справа в їх професійній майстерності. Але впевнившись в правоті моїх слів щодо притону, Полеха Я.О., Новіцький С.А. та Федюк В.С. законними методами зробили все, щоби горе-квартиранти з’їхали.

Небайдужість інспекторів міліції не повинна залишатись непоміченою.

Висловлюючи щиру подяку за належну виховну роботу та вдалий підбір кадрів Вам особисто та керівництву Франківського РВ, переконливо прошу Вас відзначити Полеху Я.О., Новіцького С.А. та Федюка В.С. надавши відповідну оцінку їхньому професіоналізму та чесному ставленню до своїх обов’язків.

З повагою і сподіванням на позитивне вирішення мого прохання,

Бойцова О.В.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)
Попередня новина: В Україні завершується ...
Наступна новина: На Тернопільщині валентин ...

КОМЕНТАРІ