На Львівщині свободівці захищатимуть громаду села Лотатники на Стрийщині від загрози втратити джерело

На Львівщині свободівці захищатимуть громаду села Лотатники на Стрийщині від загрози втратити джерело

27.03.13 15:06 0 1048
Депутати-свободівці взяли участь у сході села Лотатники Стрийського району, на якому йшлося про болючу для селян проблему – загрозу втратити джерело питної води. У зібранні взяли участь депутати Стрийської районної ради свободівці Мар'ян Берездецький, Євген Боженко, Ігор Олексишин та депутат Стрілківської сільської ради, до якої належать Лотатники, Роман Куртяник.

Місцеві селяни стурбовані тим, що одне з підприємств планує проводити промисловий видобуток та розлив мінеральних вод із джерела, розташованого на території села. Важливо, що село отримує питну воду для своїх потреб саме з цього джерела, а якщо підприємці отримують погодження на розробку надр, то люди можуть залишитися без води.

На зібранні вирішили створити ініціативну групу зі збереження джерела для села, до складу якої увійшли і депутати місцевих рад від ВО "Свобода". Ініціативна група звернеться з відповідним клопотанням до Львівської обласної ради. Також свободівці запропонували місцевій громаді правову підтримку, яку здійснюватиме депутат районної ради Ігор Олексишин.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: НХЛ. "Чикаго" на останніх ...
Наступна новина: Тернопільська оласть: ...

КОМЕНТАРІ