На Львівщині у Новому Роздолі свободівці провели збори громади проти підвищення комунальних тарифів

На Львівщині у Новому Роздолі свободівці провели збори громади проти підвищення комунальних тарифів

27.03.13 13:36 0 903
24 березня 2013 року Новороздільська міська організація ВО "Свобода" організувала збори громади, на якому мешканці мали можливість висловити свою думку щодо проекту рішення про підвищення тарифів на комунальні послуги, який розробила міська влада. На віче були присутні депутати Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Олег Кузенко та Ігор Гунько, секретар міської ради Павло Петраш та депутати міської ради.

Учасники зборів разом з депутатами-свободівцями підготували резолюцію, в якій висловили вимоги до міського голови, а саме: виконавчому комітету не затверджувати подані КП "Розділжитлосервіс" тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, оприлюднити розрахунки витрат на послуги на офіційному сайті Новороздільської міської ради до 28 березня 2013 року, оприлюднити графіки проведення поточних та капітальних ремонтів дахів, під'їздів, внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання та водовідведення на 2013 рік до 01 квітня 2013 року. Учасники громадських зборів зобов'язали виконавчий комітет посилити контроль за якістю надання житлово-комунальних послуг, при неналежному наданні цих послуг в майбутньому міському голові В. Тузу розглянути питання про доцільність перебування на посаді керівника комунального підприємства та призначення нового на конкурсних засадах або ж оголошення конкурсу на визначення інших надавачів послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

У разі неврахування вищенаведених вимог новороздільці пообіцяли використовувати всі законні методи щодо захисту своїх прав та інтересів. Під резолюцією зборів підписалося кілька сотень громадян. Свободівці наголосили, що ці слухання - лише перший крок до того, щоб змусити владу прислухатися до думки громади.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині докладне ...
Наступна новина: Триває Всеукраїнський ...

КОМЕНТАРІ