У Львові зупинено незаконне будівництво. Порушника оштрафовано

У Львові зупинено незаконне будівництво. Порушника оштрафовано

27.03.13 16:22 0 1661
На Львівщині депутатом Юрієм Михальчишиним було виявилено грубе порушення чинного законодавства щодо нецільового використання земельної ділянки, яка перебуває у відданні Годовицько-Басівської сільської ради Пустомитівського району Львівської області.

Встановлено, що громадянин Є. Денис здійснював капітальне будівництво автостоянки на земельній ділянці площею 6, 9363 га. тоді, як її цільове призначення землі – ведення особистого селянського господарства.

"Будівництво цього об'єкту комерційного призначення здійснювали без жодних дозвільних документів. Вказавши на факти грубого порушення чинного законодавства України, я скерував звернення до правоохоронних органів із вимогою провести слідчі дії. Реагуючи на моє звернення, прокуратура скерувала відповідний запит у Державну Інспекцію сільського господарства України. В ході перевірки Державна Інспекція підтвердила нецільове використання землі, видала припис із вимогою негайного усунення порушень та наклала на горе-підприємця адміністративне стягнення в сумі 75 тис. грн.", – повідомив Юрій Михальчишин.

Якщо ви вирішили збудувати собі заміський будинок, тоді екологічний Заокский район тульской области - участки від агентства нерухомості Ваша дача по Сімферопольському шосе - це ідеальне місце для споруди заміського будинку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: На Рівненщині 10 ...
Наступна новина: Чернігівщина: В режимі ...

КОМЕНТАРІ