Найактивніші народні депутати-мажоритарники від Львівщини – свободівці

Найактивніші народні депутати-мажоритарники від Львівщини – свободівці

27.03.13 16:02 0 933
Центр експертних досліджень "ТЕМА" до круглої дати – ста днів роботи Верховної Ради України 7-го скликання провів експертне дослідження активності народних депутатів, обраних в одномандатних округах Львівщини. До участі в опитуванні запросили 24 провідних журналіста і політолога зі Львова та Києва.

У ході дослідження визначено найактивнішого депутата та лідерів у чотирьох окремих категоріях: "політична активність", "законотворча активність", "активність у виборчому окрузі" та "медіа-активність". Найактивнішого депутата визначили за сукупним рейтингом в усіх чотирьох категоріях.

Отже, найактивнішим депутатом-мажоритарником стала відомий мовознавець, голова парламентського підкомітету з питань вищої освіти Комітету з питань науки і освіти свободівка Ірина Фаріон. Показовою є відчутна перевага в активності народних обранців від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", які увійшли в чільну четвірку рейтингу. Зокрема, третє місце посіла Ірина Сех, а четверте – Юрій Михальчишин.

Окрім цього, в окремих категоріях беззаперечними лідерами також стали свободівці: в категорії "Політична активність" переможцями стали – Ірина Фаріон, Юрій Михальчишин та Ірина Сех. Експерти відзначають, що трійка лідерів від ВО "Свобода" засвідчує не лише провідні позиції цієї політичної сили на Львівщині, але й вдалу інтеграцію в загальнодержавні політичні процеси.

У категорії "Законотворча активність" Ірина Фаріон посіла друге місце, а Ірина Сех – третє. У категорії "Медіа-активність" чільні місця знову ж таки належать свободівцям: перше – Ірині Фаріон, друге – Юрію Михальчишину, третє – Ірині Сех. Експерти зазначають, що активність у ЗМІ – дуже важливий елемент у роботі політика й народного депутата. Медіа – ефективний інструмент для донесення своєї позиції до виборців, і вміння та бажання користуватися цим інструментом – одна з важливих ознак професіоналізму політика. Як показують результати, це теж добре засвоїли свободівці, які виявилися цікавими для медіа і ефективними у роботі зі ЗМІ.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Турнір претендентів. ...
Наступна новина: Саудівська Аравія: ...

КОМЕНТАРІ