Олександр Вілкул: «Відновлено транспортне сполучення до всіх населених пунктів, що постраждали від стихійного лиха»

Олександр Вілкул: «Відновлено транспортне сполучення до всіх населених пунктів, що постраждали від стихійного лиха»

27.03.13 10:26 0 855
«У період з 22 березня 2013 року було ускладнено транспортне сполучення до 1 тис. 103 населених пунктів. Станом на 8 год. 26 березня 2013 року транспортне сполучення повністю відновлено до всіх населених пунктів, що постраждали внаслідок негоди», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на засіданні Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

За інформацією Укравтодору проїзд автошляхами державного значення забезпечено. На автошляхах Київ – Житомир, Київ – Харків та Київ-Чернігів проїзд автотранспорту забезпечено в обох напрямках.

Транспортне сполучення по Вишківському, Яблунецькому, Латірському, Торунський та Абранському гірських перевалах Закарпатської області та Ужоцькому, Орявському та Івашівському перевалах Львівської області здійснюється у звичайному режимі.

Нагадаємо, що внаслідок стихійного лиха, що сталося 22-23 березня 2013 року в Києві випало 60 мм опадів, в Сумській області – 66 мм (а деяких населених пунктах – 80). В середньому по території України випало опадів від 40 до 50 мм, що є рекордом за сторіччя.

26-27 березня на Півдні та Південному Заході України пройдуть помірні опади у вигляді мокрого снігу з переходом на дощ, в Криму очікується дощ.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: група ...
Наступна новина: Мандзюк: "Потрапити до ...

КОМЕНТАРІ