США засудили нові погрози Північної Кореї

США засудили нові погрози Північної Кореї

27.03.13 12:27 0 930
Міністерство оборони США засудило чергові погрози Північної Кореї, цього разу ударами по військових базах США в регіоні. Як мовиться в заяві Пентагону, там готові дати відповідь на будь-який випадок. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Погрози Пхеньяна є войовничою риторикою, яка відповідає добре відомій звичці Пхеньяна нарощувати напруженість і залякувати, заявив речник Пентагону Джордж Літтл.

Державне північнокорейське Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК) заявило що Пхеньян переходить до рішучих заходів у відповідь на загрозу, яку він вбачає з боку американських стратегічних бомбардувальників B-52, перекинутих до Південної Кореї.

Серед іншого, мовиться в заяві, верховне командування Корейської народної армії приводить у боєготовність номер один усі артилерійські частини, включно з далекобійною артилерією і ракетними військами стратегічного призначення, ціллю яких є «ворожі» американські об’єкти в Південній Кореї й околицях, а також військові бази «агресивних військ» США в Тихому океані, зокрема, на Гаваях і острові Гуам.

Сполучені Штати Америки і Південна Корея проводять нині в регіоні кілька військових навчань, у яких беруть участь і стратегічні бомбардувальники B-52 з бази на Гуамі.

Це вже не перша погроза з боку Північної Кореї останнім часом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині сихівська ...
Наступна новина: На Житомирщині відновлено ...

КОМЕНТАРІ