Тернопільська оласть: протягом минулої доби зареєстровано 3 випадки переохолодження

Тернопільська оласть: протягом минулої доби зареєстровано 3 випадки переохолодження

27.03.13 15:17 0 943
23 березня о 19:35 поблизу села Саджівки Гусятинського району виявлено труп місцевого жителя громадянина К., 1974 року народження. Ймовірна причина смерті – загальне переохолодження організму.

25 березня о 13:00 до травматологічного відділення Кременецької центральної районної клінічної лікарні з діагнозом «Відмороження пальців обох стоп» шпиталізовано жителя села Малі Бережці громадянина С., 1979 року народження.

25 березня о 13:15 у селі Товсте Гусятинського району виявлено труп місцевого жителя громадянина В., 1959 року народження. Ймовірна причина смерті – загальне переохолодження організму

Всього з початку року в області зафіксовано 28 випадків травмування та 13 випадків загибелі громадян внаслідок переохолодження.

Державна служба України з надзвичайних ситуації закликає – громадяни, будьте обережні, бережіть своє життя та здоров’я! Не допускайте переохолодження організму. Тепло одягайтеся та не зловживайте алкогольними напоями – думка про те, що алкоголь зігріває хибна. Будьте обережними під час руху на засніжених та слизьких дорогах. Не залишати дітей без нагляду. Не нехтуйте елементарними правилами безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині свободівці ...
Наступна новина: На Рівненщині буде ...

КОМЕНТАРІ