У Рівному Макс Кідрук розповість про подорожі

У Рівному Макс Кідрук розповість про подорожі

27.03.13 08:46 0 1054
У четвер, 28 березня, в актовій залі РДГУ відбудеться творча зустріч із сучасним письменником Максом Кідруком. Вхід є відкритим не лише для студентів університету. Усі бажаючі мають нагоду прийти та по-літньому провести час, занурюючись у захоплюючі розповіді про пригоди у далеких країнах.

Те, що можна було прочитати краєм ока, тепер є нагода почути на власні вуха.

У 28 років за його плечима вже 29 країн, 7 художніх книг та мільярд і одна історія. Все, що Макс Кідрук бачив на різних географічних просторах, збережено та відтворено у його романах, фотографіях і презентаціях. І про все це він готовий розповідати годинами... але цього разу - у межах однієї пари.

Так, це далеко не перша зустріч Кідрука із рівнянами (ще й враховуючи, що він сам із Рівного). За попередній рік він встиг провести тут п'ять заходів (пригадаймо хоча б гучний тур із презентаціями технотрилеру «Бот»). Але у кожній зустрічі - частка оригінальності та інтриги, що підтверджує і письменник:
- Значить так: запрошую всіх - будемо говорити про бразильського крокодила Петю, про африканського медоїда, що їсть мед, але не гребує лев'ячими яйцями, а також про бронебійні трилери, які (я сподіваюсь) виведуть нашу літературу на світовий рівень. Ну і головне, - додає Макс із посмішкою, - хто не прийде, той... нехороша людина!

До слова, у той же день Кідрук буде проводити ще одну аналогічну зустріч - але із студентами Східноєвропейського національного університету (Луцьк, Волинська обл.).

- Ми знаємо, що в СНУ завжди раді хорошим письменникам, яким є що розказати - зазначає Вікторія, співкерівник організації. - Хоча раніше наша команда, «Література.RV», контактували лише із рівненськими навчальними закладами, але... Гарний привід розширює можливості: будемо одним пострілом влучати у два вузи. Якщо не замете.

Дата: 28 березня
Початок: 15.45
Місце: Рівненський державний гуманітарний університет, корпус на вул. Остафова, 31; другий поверх, актова зала.
Запитання: (096) 719-88-10.
Подія Вконтакті: http://vk.com/kidruk_rdgu

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: БУКОВИНСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ...

КОМЕНТАРІ