Славнозвісний Будапештський театр оперети покаже чернівчанам «Сільву» Імре Кальмана

Славнозвісний Будапештський театр оперети покаже чернівчанам «Сільву» Імре Кальмана

28.03.13 10:00 0 961
Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин 27 березня, зустрівся з Генеральним консулом Угорщини в м. Ужгород Йожефом Бачкаї та його заступником Ендре Саліпскі. Після цього консули оголосили про приїзд до нашого міста Будапештського театру оперети. Угорські артисти прибудуть до Чернівців 9 квітня із оперетою «Сільва (Королева Чардаша)» легендарного композитора Імре Кальмана.

«Цей рік є роком Середньої Європи, і ми хочемо провести у Чернівцях ряд спільних програм різного характеру. – зазначає Йожеф Бачкаї. – Україну та Угорщину єднає один культурний простір, тому ми раді, що у Чернівцях підтримали ідею розпочати нашу співпрацю з репрезентації суто угорського винаходу – оперети. Упевнений, це буде унікальна зустріч Будапешта і Чернівців.»

До нашого міста двома автобусами приїде команда із 112-ти чоловік, серед яких оркестранти і танцюристи. У цьому складі артисти відвідають також Ужгород, Івано-Франківськ та Львів.

«Чернівецька публіка отримає ті ж емоції, що й угорський глядач, – запевнив Ендре Саліпскі. – А після вистави у вашому місті артисти Будапештської оперети матимуть 10 виступів у Берліні.»

Вистава «Сільва (Королева Чардаша)» відбудеться 9 квітня у Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. Ольги Кобилянської. Вхід – за запрошеннями.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ