Податкові міліціонери Буковини викрили шахраїв, які довели себе до фіктивного банкрутства

Податкові міліціонери Буковини викрили шахраїв, які довели себе до фіктивного банкрутства

28.03.13 16:23 0 1068
Податківцями Чернівецької області встановлено, що минулого року один із суб’єктів господарювання, який зареєстрований на території області та виготовляв гіпсові суміші, двічі ініціював у суді процедуру власного банкрутства.

«Не знав і не гадав» платник про те, що всі такі справи на особливому контролі у податкових міліціонерів, які постійно проводять їх моніторинг. Детально проаналізувавши діяльність цього підприємства фахівці встановили, що господарська діяльність підприємства розпочинається з 2009 року, й одразу підприємство веде збиткову діяльність.

Також з’ясовано, що даний платник немає власних основних засобів, а свою господарську діяльність здійснював на орендованих , при цьому основними орендодавцями були пов’язані юридичні особи, а керівник підприємства – банкрута займає посаду в органах управління. Такі орендні операції стали однією із основних причин збитковості та направлені на умисне ухилення від сплати податків і внесків.

За матеріалами, що зібрані податківцями стосовно цього підприємства у Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ст. 219 КК України «Доведення до банкрутства» і на триває розслідування .

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині усі діти ...
Наступна новина: На Рівненщині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ