Внесено зміни до бюджету Луцька на 2013 рік

Внесено зміни до бюджету Луцька на 2013 рік

28.03.13 09:26 0 997
На сесії міської ради начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова поінформувала про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста Луцька на 2013 рік» із внесеними змінами. Депутати прийняли рішення про виділення коштів департаменту житлово-комунального господарства у сумі понад 99 тисяч гривень для оплати за виконані роботи із запобігання виникнення надзвичайної ситуації – розчищення вулично-шляхової мережі міста від снігу за рахунок резервного фонду.

Також будуть виділені кошти на виготовлення проектної документації для реконструкції системи опалення Луцької дитячої художньої школи, для супроводу незрячих, який буде здійснювати ГО «Генерація успішної дії», та КП «Ласка».

Депутати також підтримали проект рішення міської ради

„Про здійснення реструктуризації боргового зобов’язання”. Лілія Єлова пояснила, що, враховуючи нерівномірність надходжень до бюджету розвитку, пропонується здійснити реструктуризацію боргового зобов’язання по облігаціях внутрішньої місцевої позики серії D випуску 2008 року в сумі 4,5 млн грн до 20.12.2013 року.

По строку 24 квітня 2013 року граничний термін по сплаті боргового зобов’язання перед ПАТ „Банк Форум” в сумі 4,5 млн грн. Крім того достроково було сплачено по вищезгаданому терміну 5,5 млн грн.

При умові реструктуризації боргового зобов’язання є можливість дострокового погашення заборгованості з відповідним перерахуванням відсотків за фактичний період.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині наші в ...
Наступна новина: На Львівщині продовжується ...

КОМЕНТАРІ