В Луцьку розпочала роботу 39-та сесія міської ради

В Луцьку розпочала роботу 39-та сесія міської ради

28.03.13 10:50 0 916
Розпочали роботу депутати із формування порядку денного. Свої пропозиції до плану роботи внесли обранці громади Володимир Нікітюк, Сергій Григоренко, Роман Бондарук, Олег Чернецький, Роман Романюк, Анатолій Пархом’юк.

Після завершення формування порядку денного депутат Олександр Пиза попросив головуючого на сесії міського голову Миколу Романюка оголосити перерву на 15 хвилин для наради фракції «Фронт змін».

По завершенню перерви до обранців громади звернувся народний депутат України Анатолій Вітів. Він висловив свою думку щодо проведення медичної реформи в державі та місті Луцьку зокрема.

Після цього, обранці громади перейшли до озвучення запитів та заяв.

Депутати міської ради Аскольд Пекарський, Ганна Кравчук, Олександр Пиза у своїх запитах просили відремонтувати окремі вулиці міста.

Анатолій Бірюков просив керівництва міста звернути увагу на спортивний майданчик між будинками на вул. Привокзальній, 4 та Перемоги, 23, 25, який нині знаходиться у занедбаному стані, та привести його у належний стан.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт озвучив заяву щодо підпалу 25 березня автомобіля депутата міськради Сергія Григоренка. Він зауважив, що це вже не перший випадок підпалу автотранспорту обранців міської громади. Григорій Пустовіт попросив працівників правоохоронних органів належним чином провести розслідування цих злочинів.

Депутат Наталія Бунда озвучила запит, що до неї звернулися мешканці мікрорайону Вересневе, які скаржаться на затоплення ґрунтовими водами підвалів будинків та водозабірних колодязів. Люди скаржаться, що у зв’язку з цим не можуть брати воду для приготування їжі тощо, адже вона забруднена. За її словами, ці будинки зведені на місці колишнього болота, яке було осушене у 1960 роках минулого століття. Однак, нині меліоративні канали уже не виконують функцій з водовідведення і потребують очищення. Вона просила міського голову звернути увагу на цю проблему.

Відремонтувати покрівлю приміщення на вулиці Шота Руставелі, 10 просив депутат Юрій Вега.

Обранець громади Руслан Ніколайчук у своєму запиті звернув увагу на відсутність дорожнього знаку «Зупинка на вимогу» на вулиці Карпенка-Карого поблизу перехрестя з вулицею Чорновола. За його словами, найближча зупинка громадського транспорту знаходиться далеко і для мешканців будинків, які розташовані поруч, створюються значні незручності.

Микола Яручик звернувся з проханням відновити освітлення прибудинкової території на бульварі Дружби Народів, 10, підмостки фундаментів будинків на бульварі Дружби Народів, 10 та Грабовського, 7 а та здійснити ремонт пішохідної доріжки між цими будинками.

Прохання вивчити конфліктну ситуацію між підприємцями Завокзального ринку та керівництвом облспоживспілки висловив Роман Бондарук. Він запропонував, аби управління розвитку підприємництва та реклами і юридичний відділ вивчити документацію і надати пропозиції щодо вирішення ситуації.

Обранець громади Іван Смоленг звернув увагу на рух автомобілів по алеях Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки. Він зауважив, що це місце відпочинку лучан, де вони можуть спокійно погуляти зі своїми дітьми, але машини, які там постійно їздять, створюють небезпеку для людей. Іван Смоленг просить вирішити цю ситуацію і унеможливити в’їзд автомобілів у парк.

Також свої запити озвучили Андрій Осіпов, Олена Голєва, Павло Данильчук, Роман Романюк, Андрій Калахан, Андрій Козюра, Сергій Сівак та Олег Чернецький.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ