На Івано-Франківщині питання протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції СНІДу обговорили на Долинщині

На Івано-Франківщині питання протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції СНІДу обговорили на Долинщині

28.03.13 17:13 0 947
26 березня відбулося засідання районної координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції СНІДу під головуванням керівника апарату районної державної адміністрації Катерини Олійник.

Члени координаційної ради заслухали доповідь головного лікаря центральної районної лікарні Ігоря Романюка про аналіз епідемічної ситуації із захворюваності на СНІД у Долинському районі за І квартал 2013 року. Головний лікар зазначив, що у районі вживаються заходи щодо попередження розповсюдження ВІЛ-інфекції та туберкульозу.

Крім цього, про стан виконання у 2012 році заходів програми протидії захворюванню на туберкульоз, який визнано задовільним, а також про стан раннього виявлення туберкульозу та обстеження груп ризику в районі доповіла головний лікар тубдиспансеру Марія Яворська.

З метою попередження зростання захворюваності працівники відділу у справах молоді та спорту районної державної адміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді й надалі ведуть інформаційно-просвітницьку роботу з жителями Долинщини.

Члени координаційної ради затвердили оперативний план роботи координаційної ради на 2013 рік; положення про політику уникнення конфлікту та положення про міжсекторальну робочу групу.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення, визначено виконавців та встановлено терміни виконання поставлених завдань.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ