Проект «Мистецька палітра Прикарпаття»

Проект «Мистецька палітра Прикарпаття»

28.03.13 16:40 0 839
26 березня у приміщенні фортечної галереї «Бастіон» (м. Івано-Франківськ) начальник відділу туризму управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації Наталія Гасюк презентувала результати проекту «Мистецька палітра Прикарпаття», який реалізовувався Регіональним туристично-інформаційним центром у співпраці з облдержадміністрацією за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

З вітальним словом виступили начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак, голова обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України Василь Корпанюк.

Для представників туристичних фірм та журналістів було презентовано двомовний тематичний каталог і представлено туристичний маршрут, що передбачає можливість відвідання майстерень народних майстрів та участь у відповідних майстер-класах на території області.

Захід був доповнений виставкою робіт народних майстрів Прикарпаття. Участь у ній взяли 35 майстрів народного мистецтва з Богородчанського, Галицького, Коломийського, Косівського, Тисменицького районів, а також Івано-Франківська та Коломиї.

Захід проведено за сприяння Інституту туризму Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, Богородчанської, Косівської та Надвірнянської райдержадміністрацій.

Більше про проект на сайті www.rtic.if.ua.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 390 років тому Чернігів ...
Наступна новина: Кількість планових ...

КОМЕНТАРІ