На Івано-Франківщині автобуси обладнають відеореєстраторами

На Івано-Франківщині автобуси обладнають відеореєстраторами

28.03.13 16:03 0 1013
З цією пропозицією звернулося керівництво Державтоінспекції Прикарпаття до керівників автопідприємств, які здійснюють пасажирські перевезення на території області та за її межами.

В ході робочої наради, яка відбулася в управлінні Державтоінспекції Івано-Франківської області, обговорювалися причини та умови, які призвели до такої ідеї з боку ДАІ. Щоб уникнути різних непорозумінь в процесі дорожнього руху, власникам автобусів порекомендовано встановити двохсторонні відеореєстратори (бажано сертифіковані, щоб у разі необхідності відеозапис можна було використати в суді), які будуть знімати події, як у салоні автобуса, так і ситуацію на дорозі. Це в першу чергу вигідно пасажирам автобусів, які користуються міським та приміським громадським транспортом. Оскільки трапляються випадки крадіжок гаманців, мобільних телефонів, конфліктні ситуації із водіями та між пасажирами. Свої права зможе відстояти і водій, як перед інспектором ДАІ так і роботодавцем, а найголовніше у разі скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Перевізники погодилися із тим, що такі методи роботи є дуже потрібні та взаємовигідні, бо питання правозахисту громадян зобов’язує їх іти в ногу з сучасністю. При цьому запевнили, що встановлять відеотехніку по можливості найближчим часом і поступово.

Прес-служба УДАІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина урочисто ...
Наступна новина: "Арсенал" прийме "Таврію" у ...

КОМЕНТАРІ