На Львівщині дільничні інспектори міліції затримали 20-річну зловмисницю, яка перебувала у розшуку

На Львівщині дільничні інспектори міліції затримали 20-річну зловмисницю, яка перебувала у розшуку

28.03.13 18:08 0 1032
На Львівщині дільничні інспектори міліції затримали 20-річну зловмисницю, яка перебувала у розшуку

Дільничні інспектори міліції Стрийського міськвідділу внутрішніх справ затримали 20-річну місцеву мешканку, яка перебувала у розшуку. Жінка ухилялася від відбування кримінального покарання, визначеного їй за рішенням суду.

Улітку минулого року дівчина, прийшовши у гості до знайомих, поцупила з квартири мобільний телефон у господаря помешкання. Згодом за рішенням суду її було засуджено до 2 років 1 місяця позбавлення волі.

За плечима молодої жінки вже була непогашена судимість за вчинення низки злочинів проти власності. Тож реальний термін позбавлення волі зловмисниця отримала, як наслідок вчинення нового злочину під час іспитового терміну. Та скориставшись тим, що до вступу вироку у законну силу їй було надано можливість ще 15 днів побути на волі, молодиця зникла.

А нещодавно у Стрийський міський відділ міліції про крадіжку мобільного телефону повідомила місцева мешканка. Потерпіла розповіла працівникам міліції, що з приміщення гуртожитку, де вона проживає, хтось викрав її мобільний телефон вартістю 600 гривень. Вона, як зазвичай, залишила телефон у кухні гуртожитку разом із зарядним пристроєм. Коли повернулась, телефону на місці вже не було.

Затримавши розшукувану, правоохоронці встановили, що крадіжка з гуртожитку справа її рук. Тож тепер жінці доведеться відбути покарання за попереднім вироком, до якого згодом додасться кримінальне покарання за ще одну крадіжку.

Наразі зловмисниця перебуває під вартою. Триває досудове розслідування у кримінальному проваджені, відкритому за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами Стрийського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: "Арсенал" прийматиме ...

КОМЕНТАРІ