У Львівській ОДА розглянули стан підготовки до проведення Бджільницького Конгресу Апімондії

У Львівській ОДА розглянули стан підготовки до проведення Бджільницького Конгресу Апімондії

28.03.13 14:02 0 811
У понеділок, 25 березня, під час робочої наради, що відбулась у Львівській облдержадміністрації було обговорено стан підготовки до проведення Міжнародного Бджільницького Конгресу Всесвітньої Федерації Бджільницьких Асоціацій «Апімондія».

Участь в обговоренні взяли представники департаменту агропромислового розвитку та департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації, голова обласної спілки пасічників Львівщини, голова «Братства бджолярів України», голова Братства пасічників міста Львова «Рій» та головний редактор журналу «Город, сад, пасіка і довкілля».

Присутні розглянули основні підходи щодо участі бджільничих організацій Львівщини в підготовці та прийнятті гостей згаданого Бджільницького Конгресу. Під час наради було розроблено проект програми перебування учасників Конгресу у Львівській області, а також обрано обласний організаційний комітет, на чолі з директором департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Романом Верещинським.

Для опрацювання програми перебування на Львівщині учасників Міжнародного Бджільницького Конгресу Апімондії запропоновано керівникам бджільничих організацій надати пропозиції щодо демонстрації досягнень у галузі, теми до виступу на конференції, а також маршрути огляду об’єктів.

Окрім цього, учасники засідання домовились щодо проведення засідань оргкомітету на системній основі в процесі підготовки до цього Конгресу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тренер Молдови: "Від бутс ...

КОМЕНТАРІ