Голова Львівської ОДА ознайомився з організацією спортивного дозвілля юних мешканців Жовківщини

Голова Львівської ОДА ознайомився з організацією спортивного дозвілля юних мешканців Жовківщини

28.03.13 09:50 0 922
27 березня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук в рамках робочої поїздки до Жовківського району оглянув та ознайомився з роботою Жовківської дитячо-юнацької спортивної школи та Спортивного клубу “ЛІРС”.

Зазначимо, що у Жовківській ДЮСШ працює 21 тренер та культивується 6 видів спорту: боротьба вільна, боротьба дзюдо, настільний теніс, волейбол, легка атлетика, футбол. Команди цієї спортивної школи беруть участь у першості області серед команд ДЮСШ з футболу, чемпіонаті дитячо-юнацького футболу України.

Віктор Шемчук оглянув приміщення школи та ознайомився із організацією навчально-тренувального процесу юних футболістів. Зокрема, він наголосив на необхідності залучення усіх дитячо-юнацьких команд Львівщини до проведення єдиного загальнообласного турніру з футболу.

Також очільник Львівщини завітав на спортивні заняття вихованців СК “ЛІРС”, на базі якого на безоплатній основі тренуються вихованці відділення настільного тенісу Жовківської ДЮСШ.

Спортивний зал цього клубу використовується й для організації та проведення спортивних змагань з настільного тенісу різного рангу, на його базі також відбувалися навчально-тренувальні збори Національної збірної України під час підготовки до олімпіади та параолімпійських ігор у місті  Лондоні.

Керівник Львівської ОДА, оглянувши згадані спортивні об’єкти, зазначив: « ми бачимо реальний приклад державно-приватного партнерства, коли підприємці підтримують розвиток спорту в районах області та спорт вищих досягнень, коли бізнес долучився до спорту і отримав з цього результат».

Він також додав, що такі форми партнерства підтримуються Президентом України, Урядом держави та облдержадміністрацією. «Ми підтримуватимемо подібні ініціативи та відшуковуватимемо кошти для того, щоб діти мали можливість реалізувати себе у спорті та культурі, щоб їх дозвілля було на належному високому рівні», – сказав В.Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Володимир ...
Наступна новина: Рівненщина: декларування ...

КОМЕНТАРІ