Стартував конкурс «100 кращих товарів України»

Стартував конкурс «100 кращих товарів України»

28.03.13 18:30 0 932
Підприємства, які прагнуть підтвердити своє лідерство в галузі якості та привернути увагу нових вітчизняних і зарубіжних замовників, ще протягом трьох місяців можуть подавати заявки на участь у цьогорічному Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України».

Всеукраїнський конкурс з якості проводиться в два етапи: перший етап (березень-червень 2013 р.) – регіональний; другий етап (червень-листопад 2013 р.) – загальнодержавний.

За підсумками визначається краща продукція (товари, роботи, послуги)  за такими номінаціями: продукція; роботи та послуги.

Номінація “Продукція”  поділяється на групи: продовольчі товари; промислові товари для населення; товари виробничо-технічного призначення; вироби народних художніх промислів. За цими номінаціями проводиться поділ на малі (до 50 чол.), середні (від 51 до  250 чол.) та великі (більше 250 чол.) підприємства.

Продукція, товари, роботи та послуги, що отримали на загальнодержавному рівні найвищі оцінки, та їх виробники будуть включені до переліку й каталогу «100 кращих товарів України» у 2013 році. Переможці конкурсу нагороджуються цінними призами та дипломами встановленого взірця. А ще – суттєво покращують свою репутацію перед споживачами, що помітно позначається і на прибутках самого підприємства, – підсумовує начальник відділу управління якістю та науково-технічної пропаганди ДП «Львівстандартметрологія», секретар регіональної конкурсної комісії Леся Федак.

Офіційним організатором Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів робіт послуг) – «100 кращих товарів України» є Міністерство економічного розвитку і торгівлі. На регіональному рівні організація конкурсу покладена на ДП «Львівстандартметрологія», за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Взяти участь у конкурсі можуть всі підприємства організації, установи різних форм власності, котрі займаються виробництвом і реалізацією продукції (товарів, робіт, послуг) на території України та котрі впевнені у високій якості своєї продукції.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу та процедуру його проведення можна отримати у ДП «Львівстандартметрологія»: м. Львів, вул. Князя Романа, 38, відділ управління якістю та науково-технічної пропаганди (кімн. 216): тел./факс (032) 261-40-44, e-mail: sqm@semesta.lviv.ua. Сайт ДП «Львівстандартметрологія» http://www.semesta.lviv.ua

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Арсенал" прийматиме ...
Наступна новина: У Львові виступить ...

КОМЕНТАРІ