Супутниковий моніторинг для дітей Львівщини і не тільки

Супутниковий моніторинг для дітей Львівщини і не тільки

28.03.13 08:05 0 850
Відтепер ДСО Львівщини пропонує батькам GPS - моніторинг.

Це індивідуальна система супутникового стеження - GPS трекер за допомогою якої можливе визначення місцезнаходження дитини, як в даний момент, так і в ретроспективі. Історія маршрутів пересування відображається на електронних картах у вигляді маячків червоного кольору повторюючи шлях GPS трекера на місцевості. Також ви можете прослуховувати простір навколо приладу.

Щоб батьки не турбувалися за своїх діточок вони можуть дати їм з собою у школу чи на відпочинок пристрій GPS-спостереження, який дозволяє відстежувати пересування вашого чада у будь-якій точці. Окрім цього цей пристрій обладнаний так званою «тривожною кнопкою». У випадку загрози, після її натискання, до дитини на допомогу прибуде спеціальний підрозділ працівників міліцейської охорони.

Звісно, даний прилад можна використовувати і дорослим, які за для відчуття власної безпеки, літніх батьків, знайомих, догляду за інвалідами та особами, які потребують опіки можуть замовити GPS контроль. Можливо використовувати супутниковий моніторинг для визначення місцезнаходження сумок, багажу, цінних речей, тощо.

Даний прилад використовує Інтернет мережу, доступ до інформації про об'єкт, можливо отримати з будь-якої точки світу, 24 години на добу, 7 днів на тиждень і відповідно 365 днів у році.

Денис Харчук

УДСО при ГУМВС

України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Рівненщині громади ...

КОМЕНТАРІ