На Львівщині у Турці відбулися змагання з настільного тенісу на кубок Андрія Тягнибока

На Львівщині у Турці відбулися змагання з настільного тенісу на кубок Андрія Тягнибока

28.03.13 11:33 0 1056
У місті Турці Львівської області відбувся турнір із настільного тенісу на кубок народного депутата України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрія Тягнибока. У змаганнях взяли участь команди Турківського району, Турківського ліцею, Старосамбірського району та м. Самбір. Турнір проходив у Турківській ЗОСШ №2.

До складу кожної із команд увійшло по семоро учасників. Переможцем турніру стала команда Турківського району, друге місце посіла команда Самбора, третє – Старосамбірського району. На змаганнях були нагороджені найстарший та наймолодший учасники - 67-річний Мирон Гринишин (колишній чемпіон України серед ветеранів) та 12-річний Юрій Павлик (багаторазовий призер міжнародних змагань). Найкращим гравцем турніру став Мар'ян Марича.

Народний депутат також подарував школі, у якій відбувались змагання, комплекти тенісних ракеток, м'ячі і волейбольну сітку.

Андрій Тягнибок нагороджуючи учасників змагань, подякував усім організаторам. Він, зокрема, зазначив: "Це дуже добре, що є люди, які здоров'я дітей ставлять вище за матеріальні блага. У нас немає державної політики у питаннях розвитку спорту на місцевому рівні. Відтак, все тримається на ентузіазмі. Тому, велика подяка тим, хто при неможливих умовах добивається максимально можливого результату".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з початку року ...
Наступна новина: На Рівненщині побільшало ...

КОМЕНТАРІ