Любомир Мельничук: "Команда Садового вирішила остаточно усунути пересічних львів'ян від процесу звітування"

Любомир Мельничук: "Команда Садового вирішила остаточно усунути пересічних львів'ян від процесу звітування"

28.03.13 16:46 0 972
Після театралізованих "звітів" керівників львівських комунальних підприємств у команді Садового вирішили змінити методику звітування, взагалі усунувши з цього процесу будь-кого з пересічних львів'ян. Яскравим прикладом цього є вчорашній звіт департаменту "Євро-2012": його місце та час змінили в останній момент та "прозвітували" у порожніх залах готелю "Дністер". Про це 27 березня 2013 року повідомив голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради свободівець Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, попри те, що у листопаді 2011 року абсолютна більшість депутатів затвердили ухвалу про порядок проведення звітів чиновників виконавчих органів та керівників комунальних підприємств перед громадою Львова, у команді Садового вперто уникають виконання цієї ухвали та фактично зводять нанівець сам зміст процесу звітування посадовців.

"Процедура звітності передбачала максимальну публічність цього процесу. Звітувати чиновники, згідно з ухвалою, повинні були у максимально зручний для громади час у всіх шести районах Львова. Такий спосіб звітності чиновників одразу зустрів відвертий спротив – представники команди Садового жодного разу так і не спромоглися провести звіти у максимально прийнятному для львів'ян форматі", – зазначив свободівець.

Першим кроком до чиновницького саботажу стали бутафорні "звіти" керівників комунальних підприємств, на які у примусовому порядку змушували приходити їхніх же працівників. "Після театралізованих "звітів" керівників львівських комунальних підприємств команда Садового винайшла нову методику звітів перед громадою Львова – банальну втечу від мешканців. Яскравим прикладом є вчорашній звіт департаменту "Євро-2012": його місце та час змінили в останній момент та провели "звітування" у порожніх залах готелю "Дністер". Декларуючи "відкритість та публічність" своєї діяльності, чиновники департаменту "Євро-2012" навіть не наважилися відкрито прозвітувати перед громадою за 2012 рік – період проведення Чемпіонату Європи з футболу у Львові. Чиновники департаменту "Адміністрація міського голови" ще більш "творчо" підійшли до реалізації плану втечі від громадськості, запланувавши провести свій звіт… у підвалах музею історії релігії. Така поведінка чітко демонструє факт страху команди Садового перед живими зустрічами з людьми", – підсумував Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість планових ...
Наступна новина: Джеррард: "Ми просто ...

КОМЕНТАРІ