На Житомирщині на пожежі сусіди врятували життя літній жінці.

На Житомирщині на пожежі сусіди врятували життя літній жінці.

28.03.13 12:42 0 838
26 березня о 14:23 на пункт зв’язку 10 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинського надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку, що розташований у селі Токарів. На місце виклику негайно було направлено відділення вогнеборців на автоцистерні.

Як з’ясувалось, у помешканні проживає самотня 81-річна мешканка. Тільки завдяки пильності та зусиллям односельців вдалося уникнути людських жертв та значних матеріальних збитків: господарку, якій через вік та хвороби важко рухатись, сусіди вивели із задимленого приміщення, а загорання ліквідовано на початковій стадії.

Бійцями пожежно-рятувального підрозділу було оглянуто місце пожежі та проведено роботи по очищенню кімнат будинку від тліючих речей. У результаті вогонь знищив частково покрівлю і перекриття будинку та пошкодив окремі домашні речі. Причина пожежі встановлюється фахівцями.

На даний час потерпіла перебуває в оселі своїх сусідів-рятівників. Місцевими органами виконавчої влади розглядається питання про влаштування жінки до будинку пристарілих.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкрилася ...
Наступна новина: В Луцьку відбулися зміни у ...

КОМЕНТАРІ