На Рівненщині міліціонери шукають матір дитини, тіло якої знайшли на сміттєзвалищі (ОНОВЛЕНО)

На Рівненщині міліціонери шукають матір дитини, тіло якої знайшли на сміттєзвалищі (ОНОВЛЕНО)

28.03.13 16:25 0 941
Пообіді 25 березня поблизу села Здовбиця Здолбунівського району один з працівників сміттєзвалища виявив пакунок з краплями крові. Коли чоловік розмотав його, з пакета випало тіло дитини. Правоохоронці встановлюють обставини загибелі знайденої новонародженої дівчинки.

Про знахідку чоловік одразу ж повідомив завідувача комунальним відділом, а вона уже зателефонувала до міліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України в Рівненській області генерал-майором міліції Василем Лазутком.

Згідно лікарського свідоцтва про смерть дитина буда народжена мертвою приблизно за добу до того як її тіло знайшли. Причина смерті – асфіксія плоду (удушення), вперше виявлена під час пологової діяльності. За результатами судово-медичної експертизи дівчинка народилася недоношеною на 33-34 тижні вагітності її матері.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини). На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, аби встановити матір новонародженої дівчинки і обставини її смерті.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податкові міліціонери ...
Наступна новина: На Тернопільщині за товаром ...

КОМЕНТАРІ