На Рівненщині податківці та представники бізнес-кіл обговорили актуальні питання податкового законодавства

На Рівненщині податківці та представники бізнес-кіл обговорили актуальні питання податкового законодавства

28.03.13 12:38 0 951
Усвідомлюючи те, що тільки обізнані громадяни можуть вчасно виконати свої податкові зобов’язання та скористатися своїми правами, працівники податкової служби міста Рівного організовують та проводять комплекс роз’яснювальних заходів.

Зокрема, на минулому тижні відбулася зустріч рівненських податківців з представниками суб’єктів господарювання задля обговорення актуальних та нагальних питань, що турбують платників.

Фахівці податкової служби детально поінформували присутніх щодо новацій податкового законодавства відносно подання податкової звітності, порядку її заповнення та подання. Особлива увага приділялась поданню звітності в електронному вигляді, зокрема поданню копій записів у реєстрах вданих та отриманих податкових накладних за допомогою телекомунікаційних мереж загального користування з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису.

На часі – налагодження партнерських відносин між державою та бізнесом, коли кожен сумлінно виконує свої зобов'язання. Нині діяльність податкової служби спрямована на підтримку платників податків та створення умов для зручного ведення бізнесу в правовому полі.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ