Тернопільська область: за минулу добу в області виникло чотири пожежі до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

Тернопільська область: за минулу добу в області виникло чотири пожежі до ліквідації яких залучалися пожежно-рятувальні підрозділи

28.03.13 15:39 0 896
26 березня об 11:37 в селі Великий Кунинець Збаразького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено стіни кімнати на площі 10 м.кв. та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селича Вишнівець, під час гасіння врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму близько 160 тисяч гривень.

26 березня об 11:59 в селі Надрічне Бережанського району виникла пожежа в господарській будівлі. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено перекриття та покриття будівлі на площі 16 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 60 тисяч гривень.

26 березня о 12:24 в місті Почаїв Кременецького району на вулиці Фабричній виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено підлогу та стелю в кімнаті площею 20 м.кв. та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста, під час гасіння врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму близько 150 тисяч гривень.

26 березня о 23:46 в селищі Гусятин на вулиці Коновальця виникла пожежа в житловому будинку. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено оздоблення каміна. Пожежу ліквідовано черговим караулом 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму близько 10 тисяч гривень.

Загиблих та травмованих на місцях подій не виявлено. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Буковині на ...

КОМЕНТАРІ