Туристичний потенціал області представлено на виставці «Українське літо - 2013»

Туристичний потенціал області представлено на виставці «Українське літо - 2013»

28.03.13 09:29 0 915
Управління з питань туризму Тернопільської ОДА представило туристичний потенціал області на Першій виставці Національного туристичного продукту «Українське літо - 2013», яка відбулася у м. Київ.

Цьогоріч «Українське літо - 2013» проводилося в рамках «Х Українського туристичного форуму» на території Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Близько 50 учасників виставки представили біля 100 експозицій та провели більше 140 семінарів на різноманітну тематику.

Працівники управління з питань туризму пропагували відпочинок на Тернопіллі, пропонуючи її гостям та відвідувачам друковану продукцію про туристичні принади області. Представників туристичних фірм України – учасників та гостей виставки особливо цікавили об’єкти інфраструктури: заклади харчування та розміщення, які готові приймати туристичні групи.

Дуже цікавою для учасників виставки була інформація про заплановану ювілейну V Західноукраїнську туристичну виставку-фестиваль, яка 18-19 травня цього року відбудеться у м. Тернополі. Попередні домовленості, які були досягнуті під час проведення проекту «Українське літо - 2013» показують, що зацікавленість до Тернопілля зростає з кожним роком і цьогорічна виставка може стати рекордною як за числом експонентів так і відвідувачів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: НХЛ. Лідери мінімально ...

КОМЕНТАРІ