На Тернопільщині за товаром до крамниці – через вибиті двері

На Тернопільщині за товаром до крамниці – через вибиті двері

28.03.13 16:29 0 832
Крадіжку із сільської крамниці розкрили співробітники Борщівського району. Охочим до чужого добра виявися молодий житель села Ланівці.

Коли одного ранку власник магазину прийшов на роботу, то застав невеселу картину – двері виламані, а полиці пусті. За допомогою потерпілий звернувся до працівників міліції. Правоохоронці одразу взялися за розслідування, тож невдовзі вийшли на слід крадія. Ним виявися місцевий житель, який вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

Цього разу молодий чоловік об’єктом злочинних посягань обрав місцеву крамницю. На справу подався, коли стемніло. З собою прихопив підручний засіб, за допомогою якого виламав вхідні двері. Опинившись в крамниці, викрав продукти харчування, цигарки та все те, що могло б йому якось знадобитися. Набравши повні торби краму, злодій попрямував додому. Через деякий до його помешкання навідалися працівники міліції, де і знайшли крадений товар.

За вчинене молодому чоловіку загрожує реальне покарання, адже його дій кваліфікують за статтею 185 частина 3 КК України. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ліга арабських держав ...

КОМЕНТАРІ