Тернопільська ОДА хоче на два місяці заборонити зібрання громадян

Тернопільська ОДА хоче на два місяці заборонити зібрання громадян

28.03.13 08:46 0 1248
У судовому позові, який Тернопільська обласна державна адміністрація скерувала до суду, аби заборонити 29 березня мирне зібрання громади Тернопільщини, чиновники вимагають обмежити реалізацію права на проведення масових зібрань шляхом заборони опозиційним партіям проводити з 29 березня по 29 травня 2013 року акції протесту в рамках кампанії "Вставай, Україно!"

Тернопільська ОДА в своєму позові до суду стверджує, що проведення акції протесту "Вставай, Україно!" не відповідає вимогам чинного законодавства та порушує права та інтереси мешканців Тернополя. Позивачі зазначають, що "акція протесту, згідно з повідомленнями інтернет-видань буде супроводжуватися відвідуванням учасниками акцій державних установ – обласної державної адміністрації, міліції, прокуратури тощо". Зазначається, що марш рухатиметься вулицями Валова і Листападова, хоча як відомо, цими вулицями марш не проходитиме. Незрозумілою також залишається причина заборони проведення акції протесту "Вставай, Україно!" аж на два місяці.

Тернопільська ОДА вводить в оману мешканців краю, тому, незважаючи на жодні перешкоди, Тернопільська "Свобода" закликає людей прийти і висловити свій протест проти нинішнього режиму окупантів.

Ніхто й ніщо не зупинить українців, які борються за свої права на своїй, Богом даній землі!

Позовна заява тут: https://plus.google.com/photos/102250370956517014192/albums

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ