Переваги безкоштовного електронного підпису оцінили вже понад 15 тисяч мешканців Тернопілля

Переваги безкоштовного електронного підпису оцінили вже понад 15 тисяч мешканців Тернопілля

28.03.13 12:39 0 976
З початку року платники податків області отримали майже шість тисяч ключів електронного цифрового підпису. З них понад дві з половиною тисячі підписів отримали фізичні особи-підприємці, більш ніж дві тисячі – юридичні особи та 775 – фізичні особи. Електронний підпис потрібен для подання податкової звітності та здійснення інших операцій в електронній формі.

Нагадаємо, послуга отримання електронного підпису стала доступною підприємцям з травня минулого року, перевага її в тому, що вона абсолютно безкоштовна. Тож недивно, що за час дії послуги, платники податків отримали близько 15 тисяч електронних підписів.

Отримати посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису можна у відділі реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька 1, ліве крило, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9:00 до 19:30 год., у п’ятницю - з 9:00 по 18:15 год.

Віднедавна ключі електронного підпису можна отримати і в Чорткові, за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60.

З детальною інформацією, а також бланками заяв та переліком необхідних документів можна ознайомитись на сайті Акредитованого центру сертифікації ключів: www.acskidd.gov.ua в розділі «Реєстрація користувачів».

Варто наголосити, що посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису заборонено передавати іншим особам, користуватися ними має право тільки та людина, яка їх отримала.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відкрилася ...

КОМЕНТАРІ