Росія назвала незаконною передачу опозиції місця Сирії в Лізі арабських держав

Росія назвала незаконною передачу опозиції місця Сирії в Лізі арабських держав

28.03.13 10:08 0 866
Росія розкритикувала як протиправне, неспроможне і антисирійське рішення Ліги арабських держав передати місце Сирії в ній провідному об’єднанню сирійських опозиційних організацій, Національній коаліції сирійських революційних і опозиційних сил. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як мовиться в заяві Міністерства закордонних справ Росії, це є «відвертим заохоченням тих сил, які… далі роблять ставку на воєнне вирішення в Сирії», вочевидь вважаючи такими силами тільки сирійську опозицію.

Учора Ліга арабських держав на своєму саміті у столиці Катару Досі передала місце делегації Сирійської Арабської Республіки опозиційній коаліції. Це місце було незайняте з кінця позаминулого року, коли Ліга арабських держав зупинила участь у своїй роботі представників офіційної влади Сирії на знак протесту проти жорстокого придушення нею виступів опозиції. Президент Сирії Башар аль-Асад у відповідь звинуватив Лігу арабських держав, що вона передала місце «бандитам і негідникам».

Практично всі арабські держави, як і країни Заходу, виступають проти влади авторитарного президента Сирії Башара аль-Асада і вимагають його відходу з посади. Натомість цю владу твердо підтримує Іран, а також фактично й Росія, яка на словах заявляє про свою безсторонність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку створять Центр ...
Наступна новина: Олег Панькевич: "Для ...

КОМЕНТАРІ