Івано-Франківщина: круглий стіл «Наше майбутнє – без шкідливих звичок» у Галицькому районі

Івано-Франківщина: круглий стіл «Наше майбутнє – без шкідливих звичок» у Галицькому районі

29.03.13 13:36 0 1284
27 березня у відділі освіти райдержадміністрації відбувся круглий стіл з питань правовиховної роботи «Наше майбутнє – без шкідливих звичок» за участю заступників директорів навчально-виховних закладів з виховної роботи. У зустрічі взяли участь заступник начальника Галицького РВ УМВС в Івано-Франківській області Ігор Влашин, начальник Галицького районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції Оксана Собецька, завідувач сектору з питань попередження дитячої бездоглядності та соціального захисту дітей служби у справах дітей Ірина Дирда, провідний спеціаліст Галицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Кобель.

Засідання круглого столу розпочала головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Лариса Трибус, яка ознайомила присутніх з проблемними питаннями стану правовиховної роботи в загальноосвітніх закладах району, наголосивши на необхідності залучення учнів до відвідування гуртків, спортивних секцій для зменшення правопорушень серед учнівської молоді. Завдання з виховання правової культури у неповнолітніх перед присутніми висвітлила заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Галина Кашуба. Інформацію щодо соціально – психологічного аспекту в профілактиці негативних явищ розкрила головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Людмила Сівецька.

Усі присутні мали можливість переглянути учнівські роботи, подані на районний фестиваль-конкурс «Наше майбутнє – без шкідливих звичок» .
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Освітня галузь ...
Наступна новина: Весною до армії призвуть ...

КОМЕНТАРІ