Івано-Франківщина: зустріч за круглим столом представників влади району та підприємницьких структур «Влада і бізнес» у Долині

Івано-Франківщина: зустріч за круглим столом представників влади району та підприємницьких структур «Влада і бізнес» у Долині

29.03.13 09:17 0 895
Відбулася зустріч за круглим столом представників влади району та підприємницьких структур «Влада і бізнес», на якій обговорено наболілі проблеми підприємців.

У заході взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Плотніков, начальник управління економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Михайло Куцик, голова Ради підприємців району Любомир Яцків та члени тимчасової районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Присутні обговорили проблемні питання у сфері зайнятості населення, зокрема, питання подорожчання енергоносіїв, сезонності здійснення підприємницької діяльності, а також оподаткування додаткових виплат, які виплачуються жителям гірських регіонів.

Підприємці запропонували не оподатковувати «гірські», які є складовою заробітної плати найманих осіб з метою підтримки конкурентоспроможності місцевих виробників.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Проведено ...
Наступна новина: На Тернопільщині причини ...

КОМЕНТАРІ