Івано-Франківщина: у Калуському бізнес-центрі проведено тренінг «Управління ризиками»  в рамках проекту «ЕКОНЕТ»

Івано-Франківщина: у Калуському бізнес-центрі проведено тренінг «Управління ризиками» в рамках проекту «ЕКОНЕТ»

29.03.13 18:07 0 1006
27 березня у приміщенні Калуського бізнес-центру відбувся тренінг «Управління ризиками» в рамках проекту «ЕКОНЕТ - мережа економічного розвитку слаборозвиненої транскордонної території». Мета даного проекту – це підтримка економічного розвитку в Івано-Франківській області і повіті Марамуреш, розвиток інфраструктури підтримки малого та середнього бізнесу, а також підтримка економічного розвитку слаборозвинених районів прикордонних регіонів шляхом надання спеціалізованих послуг з розвитку бізнесу та людських ресурсів.

Даний проект має прикладне значення - створення центрів розвитку сільського підприємництва у сільській місцевості Івано-Франківщини, зокрема в селищі Войнилів Калуського району та в селі Зелена Надвірнянського району.

У семінарі взяли участь підприємці міста та району, державні службовці, журналісти. Побували тут і заступник голови Калуської райдержадміністрації Лоранд Засядьвовк та начальник управління економіки РДА Марія Мельник. Учасники тренінгу мали змогу послухати модулі «Ризик у підприємницькій діяльності» та «Методика приватно-державного діалогу».

Керівник заходу Анатолій Фурда та менеджер цільових груп «ЕКОНЕТ» Ніна Курило аналізували особливості підприємницької діяльності в Україні, ділилися враженнями від ведення бізнесу за кордоном. Підприємці та держслужбовці обговорювали проблемні питання, пов’язані з ефективним розвитком бізнесу в Україні.
Під час завершення тренінгу Анатолій Фурда запросив присутніх взяти участь у розробці бізнес-програми та розпочати її реалізовувати на Калущині.

За кордоном більшість підприємців та компаній переводять свій бізнес в інтернет, оскільки там можливості розвитку та потенційного прибутку не обмежені.

Івано-Франківська обласна державна адміністрація
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині заради ...
Наступна новина: Ломаченко чекає на бій із ...

КОМЕНТАРІ