На Івано-Франківщині про виплату зарплати обговорили на зустрічі з Городенкіськими суб’єктами господарювання

На Івано-Франківщині про виплату зарплати обговорили на зустрічі з Городенкіськими суб’єктами господарювання

29.03.13 14:17 0 1029
Голова Городенківської райдержадміністрації Іван Мороз провів засідання комісії, створеної при райдержадміністрації з керівниками підприємств та установ, щодо питання дотримання чинного законодавства при виплаті заробітної плати найманим працівникам. Керівник району звернув увагу стосовно існуючих проблем по виплаті заробітної плати, виведення її з тіні, легалізація найманих робітників.

Як зазначив начальник ДПІ Андрій Петрів, що питання виплати заробітної плати постійно знаходиться в полі зору податківців. Аналізується податкова звітність, яка дає змогу викривати випадки виплат заробітної плати найманим працівникам нижче за розмір мінімальної. Він також ознайомив учасників зустрічі з пріоритетними напрямками роботи податкової служби на шляху налагодження партнерських взаємовідносин з платниками податків, електронними сервісами, головне призначення яких - створення сприятливих умов для ведення бізнесу.

В кінці зустрічі голова РДА Іван Мороз подякував всім присутнім за спільну роботу і зауважив, що загальними зусиллями державних органів, громадських організацій можна розв'язати проблеми виплати заробітної плати.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ