На відеоконференції Мінекономрозвитку вирішено удосконалити систему оцінки діяльності регіонів України

На відеоконференції Мінекономрозвитку вирішено удосконалити систему оцінки діяльності регіонів України

29.03.13 18:30 0 933
28 березня під егідою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відбулась відеоконференція щодо підсумків соціально-економічного розвитку України і регіонів у 2012 році та основних завдань на 2013 рік. У відеоконференції взяли участь представники Львівської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської облдержадміністрації.

Від Львівської ОДА у зазначеному заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич, заступник директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Вячеслав Голуб, заступник начальника управління-начальник відділу департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Мирон Саміло та інші спеціалісти.

Під час відеоконференції Богдан Матолич відзначив позитивні тенденції розвитку Львівщини та окреслив виконання основних показників у 2012 році. За його словами, існуюча система оцінки діяльності облдержадміністрацій структурно має принципові недоліки й у підсумку рейтинг не об’єктивно висвітлює ситуацію та стан речей у регіоні.

Перший заступник керівника Львівщини запропонував здійснювати оцінювання регіонів лише окремо за економічними показниками у галузевому розрізі та окремо за соціальним напрямком, а також розробити нову методологію оцінювання областей.

У зв’язку з цим, регіонам буде дано доручення щодо підготовки пропозицій з удосконалення діючої на оцінки діяльності Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Окрім цього, на відеоконференції обговорили питання формування нової Угоди щодо соціально-економічного розвитку Львівської області між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ