На Львівщині віктор Шемчук взяв участь у конференції  з питань прикордонного співробітництва у м. Красічин (Республіка Польща)

На Львівщині віктор Шемчук взяв участь у конференції з питань прикордонного співробітництва у м. Красічин (Республіка Польща)

29.03.13 08:08 0 882
28 березня  голова Львівської ОДА Віктор Шемчук під час робочої поїздки в Підкарпатське воєводство (Республіка Польща) взяв участь у конференції на тему: «Польсько-український   кордон.  Шанс чи бар’єр суспільно-господарчого розвитку? Прикордонне співробітництво – досвід, висновки, перспективи», яка пройшла в м. Красічин.

Віктор  Шемчук виступив перед учасниками конференції з доповіддю «Господарчі прогнози для Львівської області, зокрема, розвиток імпортних та експортних двосторонніх відносин».

Також в межах заходу голова Львівської облдержадміністрації зустрівся  з Президентом Польсько-Української господарчої палати Яцеком Пєхотою та Надзвичайним та Повноважним послом  України в Республіці Польща Маркіяном Мальським, з якими було  обговорено  питання  транскордонного  співробітництва та  інвестиційних  проектів  із можливим залученням Євросоюзу.

Під час зустрічі окремо обговорено можливі   шляхи  вирішення екологічної проблеми та інші важливі питання щодо подальших взаємин мі Львівською областю та Республікою Польща.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Азербайджан, Грузія і ...
Наступна новина: "Шахтар" буде купувати ...

КОМЕНТАРІ