На Львівщині іНФОРМАЦІЯ про підготовку до проміжних виборів депутатів обласної ради станом з 27 до 28 березня 2013 року

На Львівщині іНФОРМАЦІЯ про підготовку до проміжних виборів депутатів обласної ради станом з 27 до 28 березня 2013 року

29.03.13 09:38 0 864
Спеціальні дільниці

Відповідно до частини першої статті 34 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, до 27 березня 2013 року включно підготовлено списки виборців на спеціальних виборчих дільницях у стаціонарних лікувальних закладах відповідними дільничними виборчими комісіями, на підставі відомостей, поданих керівниками цих закладів. Згідно із Законом, дільничні виборчі комісії спеціальних виборчих дільниць після складення списку виборців (28 березня 2013 року) надали один примірник для загального ознайомлення у приміщенні дільничної виборчої комісії. Всього у Львівській області утворено 11 спеціальних виборчих дільниць.

Іменні запрошення

Згідно з частиною другою статті 31 Закону, дільничні виборчі комісії звичайних виборчих дільниць до 27 березня 2013 року включно надіслали або доставили в інший спосіб кожному виборцю іменне запрошення, яким повідомили про включення його до попереднього списку виборців відповідної виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, стосовно яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно, одночасно повідомлялося, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування.

Виборчі бюлетені

Відповідно до частини першої статті 67 Закону, обласна територіальна виборча комісія до 28 березня 2013 року забезпечила виготовлення виборчих бюлетенів для голосування на виборах до обласної ради. Згідно з частиною четвертою статті 67 Закону, наступного дня після отримання виборчих бюлетенів обласна територіальна виборча комісія на своєму засіданні передає виборчі бюлетені для голосування відповідним районним виборчим комісіям.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Челленджер Гваделупа. ...
Наступна новина: На Рівненщині на Млинівщині ...

КОМЕНТАРІ