Львівщина: департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається з проханням бути обережними  поблизу будинків – можливе падіння бурульок!

Львівщина: департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається з проханням бути обережними поблизу будинків – можливе падіння бурульок!

29.03.13 16:00 0 991
Шановні мешканці Львівської області !

На жаль, незважаючи на неодноразові попередження органів виконавчої влади та комунальників про небезпеку перебування поблизу будинків у зимово-весняний період, коли під час активного танення снігу на покрівлях, ринвах і балконах утворюються бурульки, та можливе падіння з дахів шарів снігу і льоду, 27 березня у Львові було зафіксовано два випадки травмування людей через падіння бурульок та снігу. Потерпілих з травмами госпіталізовано до комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Нагадуємо, що персональну відповідальність за своєчасне очищення дахів від бурульок та снігу несуть власники будинків або балансоутримувачі – керівники комунальних підприємств та організацій, на балансі яких перебуває споруда.

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації звертається з проханням бути обережними під час відлиги, не ходити і не стояти поблизу будинків, не заходити за попереджувальні стрічки, та оминати небезпечні ділянки, де можливе падіння бурульок та зсув снігу з даху. Не в кожному випадку можливо швидко усунути бурульки, адже для цього часом потрібно використовувати спецтехніку, зокрема вишку, але в таких випадках власники споруд зобов’язані огородити небезпечні ділянки попереджувальною стрічкою.

 З А П А М ’Я Т А Й Т Е :

Життя і здоров’я Ваше та Ваших близьких перш за все залежить від вибору правильної поведінки. Будьте обережні! Не нехтуйте правилами безпечної поведінки на вулицях, пішохідних доріжках та тротуарах населених пунктів під час активного танення снігу.    

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Нельсон Мандела знову ...

КОМЕНТАРІ