43 мешканці  Львівщини отримали іпотечні кредити за програмою «Доступне житло»

43 мешканці Львівщини отримали іпотечні кредити за програмою «Доступне житло»

29.03.13 09:04 0 973
27 березня   в приміщенні обласної державної адміністрації відбулась нарада щодо стану  реалізації програми здешевлення іпотечних кредитів для населення –  «Доступне житло», під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Богдана Матолича.

Під час наради зазначено, що станом на 27.03.2013 кредитним комітетом ПАТ «Укргазбанк» та Львівської філії АТ «Ощадбанк» надано іпотечні кредити 43 громадянам на загальну суму 9 255,440 тис. грн.

Разом з тим, відповідно до плану дій реалізації механізму здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом, обласною державною адміністрацією:

- проводиться робота з залученням до програми забудовників, які мають хорошу ділову репутацію і можуть забезпечити виконання своїх зобов’язань щодо дотримання строків будівництва, високої якості робіт та заданої Урядом цінової політики.

- постійно висвітлюється інформація щодо умов кредитування в засобах масової інформації та на інтернет – порталах Львівської ОДА, районних державних адміністрацій, Львівського регіонального управління «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»;

- здійснюється інформування громадян про роботу «Єдиного вікна» у «біжучій стрічці» Львівського державного телебачення та працює «Єдине вікно» з питань пільгового іпотечного кредитування за адресою: вул. Винниченка, 18 (діє з 14:00 до 18:00 год у робочі дні щоденно).

За підсумками наради було вирішено активізувати роботу з програми іпотечного кредитування житла та залучити  до участі нових  забудовників.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Чернівці: Проведено ...

КОМЕНТАРІ