Львівщина: на Стрийщині журналісти взяли участь у профілактичній  операції «Візит»

Львівщина: на Стрийщині журналісти взяли участь у профілактичній операції «Візит»

29.03.13 10:12 0 866
На Стрийщині знімальна група місцевого телебачення разом із дільничними інспекторами міліції старшим лейтенантом міліції Тарасом Кащуком та лейтенантом міліції Ольгою Зрайло побували у селі Стрілків.

Зазвичай дільничні навідуються у помешкання громадян у вечірній час, але щоб журналісти мали змогу побачити, як саме правоохоронці проводять ці профілактичні заходи та почути думку населення про роботу дільничних інспекторів міліції, вони свій графік дещо змінили.

для дільничних інспекторі міліції роботи - хоч відбавляй. Зокрема, територія, яку обслуговує Тарас Кащук включає шість населених пунктів. А це великі села: Стрілків, Миртюки, Слобідка, Лотатники, Бережниця, Сихів.

Так, щоб почути думку громади про діяльність місцевого «шерифа», журналіст Марічка Ходовицька та оператор Руслан Леськів вирішили поспілкуватися з представниками місцевої влади. Тож спершу завітали до Стрілківської сільської ради. Сільський голова Петро Столярський розповів журналістам про проблеми, які доводиться вирішувати спільно з правоохоронцями. Як зазначив війт, найбільше уваги потребують самотні люди похилого віку та молодь. За його словами, громада роботою дільничного інспектора міліції задоволена, адже Тарас Кащук – , як-то кажуть, людина на своєму місці. Він завжди оперативно реагує на всі звернення мешканців, якісно здійснює профілактичну роботу.

Вийшовши з приміщення сільської ради, знімальна група і правоохоронці вирушили вулицями села. Варто зазначити, що місцеві мешканці привітно зустрічали правоохоронців. Зокрема, старенька жінка люб’язно впустила гостей до оселі. Вона розповіла дільничним про проблеми зі здоров’ям. Працівники міліції, у свою чергу, розказали, як уберегтись від різного роду шахрайств та залишили самотній пенсіонерці свою візитку з контактними телефонами та запевнили, що допоможуть у разі потреби.

До слова, профілактичні заходи «Візит» добігають до завершення. Проте, якщо до Вашої домівки під час проведення операції не встиг завітати дільничний інспектор міліції, пам’ятайте, що і після закінчення операції робота співробітників міліції по спілкуванню з населенням, вивченню проблем мешканців і наданню їм всебічної допомоги не закінчиться. Адже дільничний інспектор – це людина, до якої Ви зможете звернутися за допомогою у будь-який час.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника

Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Відбувся міський ...
Наступна новина: Віталій Михайлішин ...

КОМЕНТАРІ