Львівщина: під час операції «Батискаф» правоохоронці затримали чоловіка, який виготовляв наркотичні засоби

Львівщина: під час операції «Батискаф» правоохоронці затримали чоловіка, який виготовляв наркотичні засоби

29.03.13 11:49 0 1161
У Львові, під час операції «Батискаф», працівники Личаківського райвідділу міліції затримали львів’янина в якого знайшли речовини для виготовлення наркотичних засобів.

Як розповів очільник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області Олексій Душейко, цими днями у ході проведення операції «Батискаф» працівники СБНОН Личаківського РВ затримали львів’янина, у помешканні якого виявили та вилучили прекурсори «Ацетон», ємкістю 0,8 літра, 20 мл. соляної кислоти, які він зберігав для виготовлення наркотичних засобів, а також вилучено 3 мл. первінтину та марихуану вагою понад 6 грамів. Даний факт внесено до Єдиного реєстру. Вилучені наркотичні засоби та прекурсори направлені в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення дослідження. Проводиться подальша перевірка.

Також, під час санкціонованого обшуку житла диск-жокея одного із барів м. Львова виявлено та вилучено саморобний пристрій для паління наркотичних засобів із нашаруванням на внутрішніх поверхнях «олії канабісу», скляну трубочку для паління наркотичного засобу марихуани, керамічну попільничку із залишками цього ж наркотику. До того ж, під час обшуку підвального приміщення вищезазначеного львів’янина виявлено та вилучено ряд обладнання, яке призначене для культивування наркотичної речовини – марихуани.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ