Рівненські  міліціонери встановили шістьох осіб, причетних до розбійних нападів

Рівненські міліціонери встановили шістьох осіб, причетних до розбійних нападів

29.03.13 08:55 0 1039
Уночі 3 лютого розбійники в масках вдерлися до будинку в селі Городище Рівненського району та пограбували двох жінок. Згодом чоловіки у масках, розбивши битами вікно, увірвалися в хату у селі Радухівка Рівненського району, де мешкають 29-річна Людмила та її батьки. Жінок зв'язали, а господарю наказали не рухатися. Погрожуючи, вимагали коштовності й гроші.

— За підозрою у скоєнні цих злочинів ми затримали трьох молодих людей, це мешканці Рівненського та Здолбунівського районів, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко. — В їхніх оселях проводимо обшуки, знайшли речові докази.

Наразі тривають кримінальні провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено шістьох осіб, причетних до скоєння двох розбоїв у Рівненському районі. Крім того, встановлено, що зловмисники скоїли розбійний напад на Хмельниччині та причетні до скоєння крадіжки з помешкання у Здолбунівському районі.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 43 мешканці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ