На Рівненщині найбільше безкоштовних ключів електронного підпису отримано фізичними особами

На Рівненщині найбільше безкоштовних ключів електронного підпису отримано фізичними особами

29.03.13 13:56 0 899
Останнім часом дедалі більше платників податків обирають зручний спосіб подання податкової звітності, який одночасно і економить час на відвідування податкової – це передача інформації за посередництвом сучасних інформаційних технологій. Особливо актуальним це стало в період проведення кампанії декларування доходів громадян. Оскільки в поточному році громадянам надано можливість прозвітуватися перед податковою в режимі on-line, а для цього відповідно, потрібен ключ електронного цифрового підпису, то чимало платників податків його вже отримали та подали декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді.

Загалом, з початку відкриття у м. Рівному АЦСК ІДД ДПС України 7 260 платників податків отримали близько 11 тисяч безкоштовних ключів електронного цифрового підпису. З цих платників 75 відсотків становлять фізичні особи-підприємці та громадяни.

Нагадаємо, що електронний ключ та відповідне програмне забезпечення можна безкоштовно отримати у Відділі реєстрації користувачів при ДПС у Рівненській області управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДПС України за адресою м. Рівне, вул. Відінська, 8, кабінет № 203.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Канікули - без зайвих ...

КОМЕНТАРІ