На Рівненщині про доходи вже відзвітувалося понад 600 рівнян

На Рівненщині про доходи вже відзвітувалося понад 600 рівнян

29.03.13 14:43 0 960
За даними ДПІ у м. Рівному декларації про майновий стан і доходи за 2012 рік до податкової інспекції вже подали 617 громадян, з них 139 – на податкову знижку.

ДПІ у м. Рівному звертає увагу, що для своєчасного та якісного подання податкових декларацій про майновий стан і доходи для платників податків в інспекції створені всі умови, зокрема безкоштовно надаються бланки з додатками, а також консультації щодо їх заповнення. Крім того, для спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи податковою службою запроваджений новий сервіс «Заповнення декларації onLine». Сервіс надає змогу заповнити декларацію та направляти її до податкової служби через Інтернет. Форма декларацій про майновий стан і доходи, а також детальне пояснення порядку заповнення декларації та її додатків розміщено на веб-сайті ДПС України в банерах "Декларування доходів громадян 2013" та "Електронна звітність". Податкову декларацію можна подати, як на паперових носіях, так і в електронному вигляді, отримавши електронний цифровий підпис, в Центрі сертифікації ключів, який видається безкоштовно. Представництво Центру в Рівненській області знаходиться за адресою: м. Рівне, віл. Відінська, 8, каб. 203, телефон для довідок 69-26-27.

Слід нагадати, що порядок заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи визначено ст. 179 Податкового кодексу України. Форма податкової декларації, відповідно до якої необхідно відображати отримані доходи за 2012 рік, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011 N 1395 "Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи", із змінами та доповненнями.

Отож, ДПІ у м. Рівному закликає рівнян не зволікати з візитом до податкової інспекції і своєчасно прозвітуватися про доходи. Останній день подання податкової декларації – 30 квітня 2013 року.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація про роботу ...
Наступна новина: Для лучан гратиме квартет ...

КОМЕНТАРІ